7 Temmuz 2014 Pazartesi

Jajaja James ve Dunya Kupasi


Dünya kupası yazıyoruz burda olum havalarıyla başladığımız blogumuz, hava şartlarının ağırlığından değil de tamamen üşengeçlikler ve maçları kaçırıp izlememelerden dolayı ve en çok da Uruguay'ın ilk maçda Kosta Rika karşısında tarumar oluşundan, sonra da Suarez abimizin diş izleri yüzünden iyice ihmal edildi. Bu durumun bizi üzmesinden ve oluşturduğu yarım bırakılmış havasını dağıtmak için son bir dönüş yapalım istedik.


Önümüzde 4 maç var, şimdi yeni favoriler ve şerefli ikinciliklerin şerfine bir kaç milyon yazı ile Dünya Kupasını ugurlaya duralım.
Blogdaki tüm yazılar dünya kupası  açılış maçından önce olduğundan bu yazı birer değinme yazısı oluveriyor..


James Rodriguez, Dünya Kupası Breziya da oldugundan mı dır? adamın ana dili ispanyolca olduğundan mıdır? Spikerlerimiz  onu Hames diye çağırmaya başladı, bir kısmımız onu zaten çok bilmediğinden bunu rahat kabullendi, amma benim için hala james kendileri ve kendisinin Dünya Kupasına damga vurduğu gerçeğinin perçinlenmesi ve herkes tarafından kabül edilmesi için şu gol krallığını almasını umuyorum. Bazilari gibi iddaalı konuşmak istemiyorum çünkü biz ne zaman bir karar versek hep tersi çıkar, Zaten iki şık arasında kaldığınızda hep diğeri doğru çıkar, biz de bu durumun düzelmesi için kararımızı verip diğerini işaretlerdik, sonuç mükemmel olduğundan bu durumu  davranis haline getirdik. O yüzden aynen devam abi, al Messi kardeş, al sana gol krallığı hayırlı olsun. 


Brezilyaya da iki çift lafım var ulan sen yıllarca estetiğin beşiği olmuşsun, yakışıyor mu sana Fred’li fotvet, defans adamlarından goller, bak işte böyle Neymar gider sende kalırsın. Gerçi yarı finale çıktı ama yine de yazıklar olsun bi Sili, bi Kosta Rika, bi Honduras olamadın şu turnuvada.


Ayrıca ingiltereye de özel teşekkürlerimi iletiyorum beni hiç şaşırtmayan yegane takım yine kendileri oldular. Grupdan çıkamazlar dedik, bunlardan hiçbirşey olmaz dedik hakketen olmadı.


Portakallar içinde şunları söylememiz lazım her turnuvada göze hoş gelen futbol oynayarak futbolun yakışıklı değil ama sempatik takımı olmaya devam ediyorlar, Robben, R.V.Persie ve Memphis Depay’la ve vede tabiki de (Hadi cimbomlu ve fenerli arkidişler bozulmasın) şınayder ve kayt ile ağzı çok laf yapan ama tipten kaybetmeye alışmış bir karakterler, niye mi? abi o defans nedir? Vlaar ve yanındaki solak demeye bin şahit stoper arkadaş M.indi, bide torpili 5 numara Blind. Yani Robbeni  atsak forma Adanaspor a dönecek ( adanalı arkadaşlar kızmasın hani adanayı özledik eskiden iyi takımdı yine süper lige gelsinler diye laf atıyoruz) Ama herseye rağmen Dunya Kupasini almalarindan gram rahatsız olmayiz, cunku iyi biliyorum bu Dunya bir suru sempatik arkadasimin canini yakmistir.

Arjen Robben 
Flying Dutchman
Kuyt ve Sneijder

Yazimizin finalini ise buralara alisik bir istatistik ile son verelim. Yine en kotu ihtimal alacagi dereceyi aldilar, ama bu sefer Dormund, Munih in basarilarinin bir yansimasi olarak Dunya kupasi için en kuvvetli aday olarak gösteriliyorlar. Almanlar Muller ve Hummels in on plana ciktigi turnuvayi kazanmak için herseye sahipken bakalim neler olacak..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder