3 Haziran 2016 Cuma

Futbol Afyondur



İki yıl oldu, ne biriniz aradınız ne biriniz sordunuz, yani biz aramasak hiç arayacağınız yok. Başkası olsa inanın sizi affetmezdi, bir daha da gelmezdi, neyse ki kırılgan balık burcu tavırlarımız yine bizimle...


Bu sefer bambaşka konular ve yazılarla falan birlikte değiliz, mevzu bildiğiniz futbol,  hazır yeni bir turnuva da gelince bize malum olanları size aktaralım dedik.

Hani olmaz da, günün birinde biriniz karşımıza geçip, "olum bu sikik hayatta en çok ne seni şeyapıyor?" diye sorsa, kuracağım ilk cümle içinde; oynamak , izlemek,  konuşmak,  okumak, yazmak, özlemek, sevmek vb. gibi fiiller kullanıp, yanında özne olarak sadece futbolu koyardım. Neyseki siz sormadınız, biz de söylemedik.


Girizgahın ve laf dizisinin hepsi EURO 2016'yı yaşamak, eğlenmek ve sizleri bir yerlerinden duruma dahil edebilme çabasıdır. Bizimkiyse futboldan kopamama, kopmak istememe çabasıdır.


Efenim ileriki yazılarımda ben ve değerli meslektaşlarım (sonuçta üniversitede aynı bölümde okuduk) Mert Altıparmak, Oğuz Paçacıoğulları (İddialı Adam), Haşim Bahadır Ayeş ve henüz aramıza katılmayan ama ileride bizimle olacak yazarlarımızla beraber kupa boyunca huzurlarınızda olacağız.

Biz ne kullanıyorsak aynı kafayı size de tavsiye ediyoruz, futbol Afyondur, bizimle kalın...

Kalmayı seçen değerli arkadaşlarımız


Bunu duymuştuk ama daha denemedik.

Durumlar çok başka


Başlıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder