12 Haziran 2016 Pazar

Şampiyon Sahaya Çıkıyor

Beklenen an geldi. Son Dünya şampiyonu ve EURO 2016'nın nihai ve kesin şampiyonu Almanya bugün 22:00'de sahaya çıkıyor. İlk yazımda Panzerlerden fazlasıyla bahsettim. Biraz da gruptaki rakiplerine bakalım. Hem böylece C grubunu da analiz etmiş oluruz.
İşte C grubu;


Ukrayna bu akşam şampiyonumuzla karşılaşacak. Eski Andriy Şevçenkolu Ukrayna'dan eser yok. Zaten Ukrayna'da bilindiği üzere futbolu ile değil kızlarıyla ünlü bir ülke.

Ukrayna futbolundan görüntüler.

Güzel futbolları Ukrayna'yı kurtaramayabilir hatta bence hiçbir şansları yok. Yine de güzel futbolu sevmediğimi söyleyemem. Herkesin bir tarzı var, saygılar.

Polonya son yılların yükselen takımlarından biri ancak bu yükselişleri onlara çeyrek finali dahi getirmeyecektir. Yalnız o kadar müsait bir grupta bulunuyorlar ki ikinci olarak çıkacakları şimdiden belli oldu. İstikrarlı ve disiplinli bir takım olan Polonya bu yazımı yazarken ilk galibiyetini de az önce Kuzey İrlanda'ya karşı aldı. Levo ve arkadaşları bu gruptan çıkmayı elbet bilecektir.

Arkadaş heyecanlı evet ama maalesef

Kuzey İrlanda için ne desem nasıl söylesem bilemedim. Aslında elemelerde sadece bir mağlubiyet aldılar ancak gruplarına baktığımızda çok basit rakiplere karşı oynadıklarını göreceğiz. Bu takımda kayda değer bir oyuncu da yok. Yani şimdi bu takım hakkında bir şeyler yazıyorum ya yeminle eriniyorum. Bütün maçlarını kaybetmelerini bekliyorum gol atmaları çok zor atarlarsa gerçekten şansa atarlar, belki Ukrayna ile berabere kalırlar ki o da çok zor. Ah be Kuzey İrlanda kim dedi sana bu şampiyonaya katıl neyse yapacak bir şey yok olmuş ile ölmüşe çare yok.

2 numaranın tipe bak ya sanki turnuvanın favorisi

Bütün bu zırvalamaların ardından grup sıralamam;

1) Almanya          (9 puan)
2) Polonya           (6 puan)
3) Ukrayna          (3 puan)
4) Kuzey İrlanda (0 puan)

Evet arkadaşlar gel gelelim 2 günlük bilançoya adeta rezalet bir sonuç çıkıyor karşımıza. İngiltere kazanır dedik 90+2'de damardan altın vuruş yedik resmen. Ondan önceki gün Fransa her ne kadar kazanır desek de ezer geçer diyordum o da olmadı. Bildiğiniz yıkıldık be, yerlere düştük, süründük. Buna rağmen bizim kitabımızda yılmak asla ve kat'iyen olmadı, olmayacak. Bu akşam şampiyon sahaya çıkıyor. İki günlük manevi ve maddi kaybımızı bu maçtan çıkaracağımıza eminim. Hatta ve hatta böbreğinizi satın Almanlara basın.

Arkadaşlar kusura bakmayın google'a böbrek yazdım bu çıktı, sonuçta benimde görsel kullanmam lazım, biraz anlayış lütfen

Almanya-Ukrayna tahminlerim;

Almanya kazanır (kesin)
Almanya Handikaplı kazanır
Almanya İy-Ms kazanır (1 den 1)

Neyse arkadaşlar bir sonraki yazımda tekrar görüşmek üzere. Kendinize muhkem bakın ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder